The beginning…

Hvad vi troede skulle være en simpel samtale, ændrede fuldstændig vores verden. Fra at stå med et fast job og planer for de kommende år, stod vi nu med alle døre åbne. Skulle vi vælge den trygge hverdag i Hinnerup, eller skulle vi ud på nye eventyr?

Martin og jeg har altid haft et ønske om at komme til udlandet og bo og arbejde. Vi har begge tidligere arbejdet i udlandet (Martin i USA og jeg i England) og rejst en del.
Da Martin fik en jobsamtale i Berlin, tænkte jeg først, at det var altså ikke det udland jeg havde forestillet mig – det var mere i retningen af Singapore eller lignende, så i starten var jeg på ingen måde indstillet på at flytte til Berlin. Jo mere jeg dog snakkede med folk om det, blev jeg mere og mere opsat på det.
Berlin er jo en fantastisk by, og så er det ret nemt og hurtigt at komme til fra Danmark.

Og nu sker det! Ansættelseskontrakten er underskrevet, med start 1. august 2016, og vi glæder os!

 

2 meninger om “The beginning…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *