Hus og bil….

Mit krav for at tage med til Berlin, er at beholde huset. Jeg er så glad for området og naboerne, og så er det dejligt at have en base vi kan komme hjem til engang. Vi ved jo godt nok ikke hvor vi får jobs når vi kommer tilbage til Danmark, men den må vi tage til den tid.
Heldigvis har vi fået verdens bedste lejer – en af Martins bedste venner vil gerne leje huset. Vi er SÅ glade for at det er en vi kender og stoler på, som skal bo i vores hus.

Bilen tager vi med derned til at starte med. Vi skal lige finde ud af om vi overhovedet har brug for en bil i Berlin. Hvis man ikke har en fast parkeringsplads, skulle det være ret svært at finde parkering, og vi regner med at vi kan cykle/gå/tage offentlig transport rundt. Når vi skal hjem til Danmark, kan vi jo leje en bil (så kan vi også skiftes mellem nogle lækre nogle;)), og skal vi lidt længere rundt i Berlin, kan man jo bruge en Uber.
Nu må vi se, vi får se hvor meget vi får bilen brugt, og så kan vi tage en beslutning derudfra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *