På visit i Berlin

Pinsen er gået med ren afslapning. Vi har virkelig ikke lavet meget. Lavet snobrød på legepladsen med de andre børnefamilier fra vejen. Været i svømmehallen med et par stykker fra mødregruppen. Tja, bare hygget med ungerne!
Det var tiltrængt. Vi har noget hver weekend nærmest, og selvom det da også lokkede at tage til byfest i Roslev eller på campingpladsen ved svoger og svigerinde, så måtte vi tænke på børnene og blive hjemme.
I næste uge tager Martin og jeg tre dage til Berlin. Her skal vi se på lejligheder og ud og spise med nogen fra Martins nye job. Vi glæder os rigtig meget. Til at se hvad det er for et område vi har valgt at bo i, og til at se om vi overhovedet får en lejlighed…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *