Vores plan i Berlin

I morges kl. 7, da ungerne var afleveret i børnehave og dagpleje, satte vi kursen mod Berlin.
6 timer senere var vi der, efter en hyggelig køretur.

I dag skulle vi først ud og se en institution. Vi skulle være der kl. 14 og vi kørte direkte dertil – vi var der 13.55, så det passede jo perfekt.
Området synes jeg var lidt nusset og ikke særlig hyggeligt. Institutionen ligger ud til en trafikeret vej og deres legeplads til 60 børn var ikke engang halv så stor som vores have.
Vi havde bange anelser da vi gik ind!
Nok var stedet småt og lidt nusset, men der var hyggeligt. Det er noget helt andet end hvad vi er vant til. Aldersgrupperne er delt op i hver deres rum. Der var ikke nær så meget larm som vi er vant til, og vi fik indtryk af at der var gode, faste rammer. Vi snakkede i en time med lederen viste os rundt. Han fortalte at de største børn gik til svømning en gang om ugen og en gang om ugen tog hele institutionen i sportshallen og tumlede.
Alt i alt fik vi et godt indtryk, og vi skal skrive med ham senere. Han synes vi skal ud og se nogle flere institutioner inden vi kan tage en beslutning, og så har de også kun en plads til Astrid.

Derefter tog vi på hotellet, hvorfra vi gik en tur og Martin (endelig) fik en döner kebab. Det mener han, at han har snakket om at ville smage i 7 år!!

Vi er blevet snydt med vejret. Der stod 25 grader i vejrudsigten, så vi har kun sommertøj med. Her er koldt🙈
Vi mødtes til fyraftensdrinks med Martins kommende leder, på et fancy sted. Rigtig hyggeligt og han var meget venlig og interesseret i, hvad det skulle til for at vi bliver glade for at bo i Berlin.

Hurtig, uinteressant aftensmad og så på hotel igen.

Og her ligger vi så. Trætte. Så vi vil sove.

Gute nacht

PS billeder må i vente med, til jeg kommet til en computer, ellers kan i følge lidt med på Instagram på tinabonde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *