Dag 2 i Berlin

I går gik hele dagen med at kigge på lejligheder. Det relocationfirma som stod for det, sørgede for at vi blev kørt rundt og fortalte om områderne osv. 

Det var en hård dag, der var rigtig mange indtryk, både når vi så lejligheder og kørte rundt i byen.
Vi så 6 lejligheder og har søgt om at få 3 af dem. Vi er jo bare et nummer i bunken, så det handler nok mere om held (og Martins indkomst), så vi krydser fingre.
Vi så både nye og gamle lejligheder. Lejlighederne i de gamle bygninger er mega charmerende, med stuk og højt til loftet. Men de havde bare en virkeligt dårligt grundtegning. Store værelser og meget lille køkken/alrum. Og ingen elevator!!😳 Vi er jo slet ikke vant til at gå på alle de trapper længere…
Der var desværre sket den misforståelse at relocationfirmaet havde forstået at det max beløb vi havde sagt vi ville give for en lejlighed, var inklusiv øvrige udgifter, hvor vi har ment at prisen var eksklusiv udgifter. Så vi kunne godt havde set på lidt dyrere lejligheder, og de lejligheder vi så, var da også kun 3 værelses, selvom vi helst ville have en 4 værelses.
Da vi kom retur efter at have kigget på lejligheder, var vi bare trætte. Vi fandt er sted at spise og så ellers bare hjem i seng (ok det blev også til et afsnit House, som er på tysk Netflix👍)
Vi havde bryllupsdag i går, men det var der hverken tid eller overskud til at fejre.
Billeder må i stadig have til gode😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *