Dag 3 i Berlin

I går, torsdag, fortsatte lejlighedssøgningen. Da vores relocationagent jo havde misforstået vores prisleje, havde vi onsdag aften kigget på nettet efter lidt dyrere lejligheder. Martin havde fundet en som vi var ude og kigge på. Den var virkelig lækker! Og så var den 4 værelses. Den var helt ny, ligger i et godt kvarter, men den er selvfølgelig også lige det dyrere. Den skrev vi os op til.
Derefter havde vi, nærmest for første gang, et par timer til at slappe af i. Det blev, for mit vedkommende, endelig brugt i det store badekar der var på hotellet.
Så skulle vi ud og kigge på en enkel lejlighed med vores relocationagent, som vi også skrev os op til, og derefter direkte ud og spise frokost med direktøren for Martins nye arbejde. Det var hyggeligt, god mad, og manden var rigtig rar. Igen har de meget fokus på om jeg får det godt i Berlin – for som de siger, hvis Martin ikke har opbakning hjemmefra, ville det ikke gå.

Så gik turen hjemad. Det var egentlig en meget behagelig tur, og vi var overraskede over hvor lidt diesel der skulle til. Tror max vi har brugt 800 kr på diesel, så det kan nemt blive en billig tur derned til.

Vi var hjemme kl. 22.30 hvor vi skyndte os ind for at kramme vores børn<3

Alt i alt har vi skrevet os op til 5 ud af 8 lejligheder,og hvis vi ikke får noget, må vi derned igen. Vi er ihvertfald fortrøstningsfulde:)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *