Jeg er her stadig

Der er sket meget siden sidst jeg bloggede – nok også en af grundene til at jeg ikke har ladet høre fra mig her på bloggen. Til gengæld er jeg aktiv på instagram under@hausfrauiberlin – det er noget nemmere bare at smide et billede og en kommentar op der, så følg mig endelig:)

Vi tager den korte (men stadig lange) version af hvad der er sket siden sidst

 • Vi er flyttet! Juhuu, vi har fået hus med have tæt på Sophias skole. Det er rigtig lækkert og vi nyder det så meget. Særligt med den sommer der har været.
 • Vi bor nu tæt på en stor badesø, som vi besøger flere gange om ugen – vi har købt en gummibåd, og Martin og jeg har været ude og prøve Stand Up Paddle – det var virkelig sjovt. For en person som mig, helt uden balance, var det selvfølgelig svært, og jeg faldt i MANGE gange, men det blev bedre efterhånden.
 • Vi har været på ferie i DK i to uger. En uge på camping og en uge i sommerhus. Vi fik set hele vores familie og nogle venner, og det har virkelig været skønt. Særligt campinglivet var lige noget for os (det troede jeg aldrig jeg skulle sige), men det var dejligt at børnene bare kunne løbe på legepladsen selv og lege med de andre børn.
 • Astrid har fået en børnehaveplads tæt på hvor vi bor. Hun startede i sidste uge. Hun er ikke heeelt begejstret endnu. I den gamle Kita var hun jo en af de voksnes favoritter og fik masser af positiv opmærksomhed. I den nye Kita er det halvanden voksen til 15 børn, så der er overhovedet ikke tid til samme opmærksomhed. Til gengæld har de en stor legeplads som de er på hver dag, og det elsker jeg.

 • Sophia skulle i dag og i morgen i Hort (det svarer til SFO), sammen med sine klassekammerater. De starter i skole på mandag, så det er for at de skal lære hinanden lidt at kende inden. Hun var meget nervøs og græd lidt i morges, men det gik okay med at aflevere hende der.
 • På lørdag skal vi til Einschulung. Det er en stor ting hernede. Børnene der starter i 1. klasse (hernede har man ikke 0. klasse) kommer med hele familien på skolen og så er der fest. De skal have en schultüte med (et stort kræmmehus med gaver, slik og skoleting i), og efterfølgende tager man hjem og holder fest. Martins forældre kommer, så vi ikke står der helt alene. Det bliver spændende at prøve sådan en tysk tradition.
 • Sophia var i sidste uge på summercamp. Det gør de meget i hernede. Tre timer om dagen var hun på en rideskole, hvor hun lærte at omgåes ponyer og ride. Hun ELSKEDE det.

 • Jeg skiftede i foråret over til ny medicin for min ocd. Det var slet ikke godt. Jeg har ikke været så langt nede i mange år, og græd hver dag. Heldigvis fik jeg hjælp af min psykolog og psykiater, og nu er jeg (næsten) på toppen igen, efter at være startet på noget helt tredje medicin.
 • Næste weekend skal jeg alene til DK. Et døgn til Aarhus hvor jeg bare skal rundt og se alt det nye der er sket der – Salling Rooftop, Aarhus Ø, Havebadet, osv. Dernæst skal jeg til min svigerindes fødselsdag, hvor den skal have fuld gas. Så har jeg lige halvanden døgn til at komme mig over det, inden jeg skal hjem igen. En returbillet Berlin-Billung – 18 EUR – det er fandme billigt!
 • Jeg er begyndt at kigge lidt på jobs. Jeg gider ikke gå hjemme mere. Jeg skal ud og opleve noget, ud og snakke med nogen mennesker og bidrage med noget. Jeg synes det er lidt svært, når jeg slet ikke føler mig god nok til sproget, men på den anden side, er jeg sikker på jeg lærer sproget lynhurtig, hvis jeg først kommer ud i noget tysk arbejde.
 • Martin arbejder rigtig meget. Inden ferien arbejdede han meget for at være forberedt på at gå på ferie – nu arbejder han for at nå op for det forsømte. Det er ikke let at være selvstændig.
 • Hvad med webshop angår, går det rigtig fint i øjeblikket. Her i august har jeg haft flere salg end nogen anden måned. Men kig endelig forbi og køb, jeg giver en god rabat hvis du skriver og spørger:) https://sastrid.de/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *