Vores arbejdssituation

Da vi flyttede til Berlin var det fordi Martin havde fået job hos et tradingfirma hernede.

Desværre viste det sig ikke at være noget for Martin, og han sagde faktisk op allerede efter 5 måneder – i januar 2017.

Siden er der sket meget. Martin har siden 2017 været direktør i en firma han har stiftet med nogle tyskere, og som har en tysk investor.

Pludselig havde vi et helt andet udgangspunkt end da vi flyttede derned. Det var menigen Martin skulle arbejde færre timer, uden ansvar, men stadig tjene rigtig gode penge. Nu har han pludselig alt ansvaret, men er gået betydeligt ned i løn – som man normalt gør ved en start-up. Plus han arbejder mange timer. MEN det er det han har drømt om, så selvfølgelig støtter vi ham i det, selvom det har været hårdt i perioder.

Nu er vi kommet dertil at jeg faktisk accepterer at han arbejder meget, og ikke altid kommer hjem til aftensmad, og han er blevet bedre til også at tænke på at se børnene og mig. Og så er det jo den fordel ved at være direktør, at man selv bestemme sine arbejdstimer, så han ikke skal bede om fri når vi skal til DK osv.

Min arbejdssituation er sådan set den samme. Jeg har stadig min webshop, som kører stille og rolig.

Jeg har ikke brugt meget energi på den i flere måneder, men nu har jeg simpelthen fået en gratis kontorplads ved et dansk callcenter her i Berlin.  Så der skal jeg til at sidde 2-3 dage om ugen og arbejde med webshoppen. Både så jeg kan fokuserer og ikke bliver afledt af vasketøj eller en Netflix-serie, men også fordi jeg virkelig trænger til at komme ud blandt andre mennesker. Nu har jeg ikke arbejdet i tre år, og jeg trænger snart til noget luftforandring. Jeg vil egentlig gerne have et job, men min selvtillid ift at gå ud og søge et tysk job, er bare ikke god nok. Plus vi virkelig nyder den her frihed og fleksibilitet vi har.

Nu må vi se, jeg kigger lidt efter stillinger engang i mellem, men jeg ved ikke hvad der kommer til at ske.

Til gengæld kunne jeg godt bruge nogen flere kunder i butikken:) Så hvis du står og mangler noget til en barselsgave, dåbsgave eller til dine egne børn, så tag et kig på sastrid.de og skriv endelig til mig, så jeg kan give dig en god rabat:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *