Klokken slår, tiden går

Det er egentlig ikke fordi jeg ikke har tid til at skrive blogindlæg – jeg tænker bare aldrig på det.

Sidst vi var hjemme blev jeg spurgt om jeg ikke snart skrev på bloggen igen, så det kunne jeg jo passende gøre nu.

Det er tre måneder siden jeg skrev sidst, og jeg synes der sker så meget.

En af de væsenligste ting må være, at vi har solgt huset. Eller, der er ihvertfald skrevet under på en salgsaftale, så medmindre køber fortryder indenfor 14 dage, er huset solgt.

Det gik hurtigt og smertefrit må man sige. Huset kom som skuffesag hos EDC 1. marts til 2.550.000. Til sidst var der to der bød på huset og det blev solgt til 2.500.000 hvilket vi er rigtig godt tilfredse med.

Efter Martin har skiftet job (mere om det i næste blogpost), er han gået meget ned i løn. Og med det afdrag vi betalte af på huset, kneb det med finanserne. Vi betaler trods alt også 15.ooo kr i husleje hernede. Og da vi ikke aner hvornår vi flytter fra Berlin og hvor vi så flytter til, så vi ingen grund til at beholde huset længere.

Martin havde større betænkeligheder ved det end jeg havde, da han godt kunne lide tanken om at eje noget. Jeg har egentlig i lang tid ønsket vi skulle sælge huset, men der skulle lige lidt overtalelse til hos Martin.

Når vi nu er ved det materielle, så har vi bestilt en ny bil. Man bør næsten prøve at have en lidt dyre bil når man bor i Tyskland, og da Martin kan trække udgiften fra gennem hans arbejde, har vi altså bestilt en Volvo XC60 til leasing. Vi får den desværre først i juni. Så må vi se om vi kan få solgt Kiaen. Jeg kan godt afslører at der ikke kører mange Kiaer rundt i Berlin, så vi må se hvad vi kan få for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *