Jeg er her endnu…

Beklager den larmende stilhed herfra.

Der har været nok at se til, så bloggen har haft sidste prioritet. Nu har jeg dog lidt tid, siddende hos mine svigerforældre, efter den årlige fætter/kusinejulefrokost som vi fløj hjem til i fredags.

Jeg har haft rigtig travl med min lille sidegeschæft – webshoppen https://sastrid.de/ – Det har været rigtig sjovt, spændende og udfordrende at få en shoppen op at stå. Fra jeg fik ideen sidst i august, til den åbnede 1. november havde jeg mega travlt, med alt muligt praktisk. Pludselig var jeg ikke bare selvstændig, jeg var også direktør, sekretær, indkøber, regnskabsassistent, multimediedesigner, socialmedia manager og meget, meget mere.

Mange spørger hvordan det så går med shoppen, og dertil er svaret “Det går for langsomt”. Tror jeg har haft 6 salg på de halvanden måned jeg har haft åben. Det synes jeg er alt for lidt. Omsætningsmålet for 2017 er dog nået, så det er jeg selvfølgelig glad for. Men kom endelig og køb:) Lige nu kan man som dansker købe 2 dækkeservietter til 27EUR (ca. 200 kr) og fri fragt med koden JULEGAVE – koden gælder til og med den 12/12-17 og de kan findes HER.

Udover travlhed har vi haft nogen store dilemmaer, der har haft stor betydning for vores fremtid. Nemlig valg af skole til Sophia.

For en måneds tid siden blev vi kontaktet af en privatskole i Hinnerup, som vi havde skrevet Sophia op til for lang tid siden. Vi havde fået en plads til hende, med start 1. marts 2018! Det fik os til at have mange store snakke og diskussioner om vores fremtid, og om den skulle fortsætte i Berlin eller Hinnerup. Vi fik linet alle muligheder op, og siden har vi været ude og kigge på nogle skoler i Berlin, og vi har fundet en. En lille skole, der virker til at have mere hjertevarme end de fleste tyske, og som vi tror kan håndterer Sophias manglende koncentration. De tilbød os en plads, og den har vi takket ja til, så vi bliver altså i Berlin nogle år endnu.

Det betyder dog at vi nok flytter, så vi kan komme tættere på skolen, men det er ikke noget der haster lige nu.

Derudover er Sophia fortsat igang med at blive udredt. I sidste uge var vi ved noget der hedder Social Pædagogisk Centrum (SPZ), hvor hun skulle lave noget træning med deres fysioterapeut. Det var hurtigt tydeligt at hun har nogle problematikker med koncentrationen, så hun skal til at gå på et lille hold med to andre piger, samme med den samme fysioterapeut. Sammen skal de lave forskellige øvelser i en gymnastiksal – både i trænings øjemed, men også for at observere hende. Det er nemlig først muligt at få en tid hos deres læge i maj! Vi er bare glade for der sker noget.

 

Det var lige det vi har haft mest fokus på de sidste par måneder. Nå ja, så er jeg da også lige blevet opereret (ikke noget alvorligt), som har betydet jeg har været på standby de sidste tre uger, men er heldigvis ved at være ovenpå igen.

I morgen flyver vi tilbage til Berlin, hvor vi vil ud og nyde julestemningen i byen, inden vi tager retur til DK den 20. december.

Rigtig god jul til alle:)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *