Mit barn er blevet tysker!

I øjeblikket er hele familien i Danmark. Martin er i København i weekenden, sammen med ‘drengene’. Ungerne og jeg er i Sønderjylland for at slappe af. Astrid er dog helt umulig hver aften, så jeg synes nu det er lidt hårdt.

På det sidste har jeg lavet en liste over nogle af Sophias udtalelser, hvor hun blander dansk og tysk. Jeg synes selv det er sjovt at høre som hun byttet om på ordstillingen og smider tysk ord ind hist og her. Her er nogle eksempler:

  • Så er jeg dran
  • Hör op med det
  • Det er så langweilig
  • Den er jo helt voll
  • Mor jeg har en überraschung für dich
  • Jeg schaukler bare
  • Doch den kan
  • Så ville vi vermist toget
  • Jeg har jo ikke nogen Teller

En mening om “Mit barn er blevet tysker!”

  1. Hvor er det bare SØDT! Jeg sad og læste hendes udtalelser op for mig selv, og jeg kan lige forestille mig det komme fra sådan en lille barnestemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *