Op- og nedture

Som jeg har fortalt, skulle jeg til at skifte medicin for OCD. Det gjorde at jeg reagerede på skiftet  – ondt i maven, kvalme, opkast og meget lidt overskud. Det varede heldigvis kun tre dage, så var jeg ovenpå igen, og nu går det fint med medicinen (og ja, har også taget en graviditetstest, som heldivis var negativ. Shit bare ved tanken om barn nummer tre, var jeg ved at dø).

Derudover, har jeg fået lov til, at bruge nogle penge på opstart af en (rigtig) webshop. Den skal forhandle nordiske interiør produkter til børneværelset, med salg til det tyske markede. Det er en mega spændende process. Jeg har fundet flere små, ukendte, skandinaviske mærker, som jeg gerne vil sælge. Jeg er igang med selve webshoppen, og det er sjovt at lege med. MEN for helvede hvor jeg river mig i håret over det her med at opstarte et firma. For det er jo på TYSK (hvem skulle have troet det;)). Så man skal registrere sit firma på nettet, og jeg fatter ikke hvad der står. Dertil kommer alle tanker om skat, moms og alt sådan noget jeg ikke aner noget om. Jeg vil jo bare sælge og lave markedsføring… Iiih altså. Martin må hjælpe mig… Jeg har lavet et lille logo til min business, men vil meget gerne have andre bud – så er du lidt kreativ, så må du meget gerne komme med et bedre bud end mit…

I aften skal Sophia prøve at være til danseundervisning. Det er sammen med to andre piger hun kender lidt, som også taler dansk. Jeg er lidt spændt på om hun kan holde koncentrationen, og høre efter hvad læreren siger. På lørdag skal hun starte på sit nye svømmehold vi har lavet, så hun bliver rigtig udfordret på det sociale for tiden.

Vi er forresten afsluttet hos neurologen. Han mente ikke der var noget at komme efter neurologisk, men tænkte hun kunne have gavn af psykomotorisk træning. Så når han har skrevet sin redegørelse om Sophia og sendt den til hendes læge, skal vi forbi lægen igen, og snakke om det videre forløb.

Men hey – vi har det godt, og om halvanden uge tager pigerne og jeg nogle dage til sønderjylland, mens faren boltrer sig i det Københavnske natteliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *