Lidt om alt

Jeg er godt nok blevet dårlig til at få nogle indlæg ud. Grunden dertil er at jeg ikke har tiden, energien og overskuddet.

Det går godt. Vi har det godt. Men der sker også mange ting.

Hverdagen er startet igen efter ferien. De er nu kun få store børn i Kitaen, og jeg synes allerede det har hjulpet på Sophias sociale samvær. Hun leger ihvertfald ofte med nogle af de andre når jeg kommer, hvilket hun nærmest aldrig har gjort før, når jeg kom derhen.

Astrid er for tiden meget morsyg, og har været meget ked af det når hun skulle afleveres i Kitaen – noget der slet ikke ligner hende. Derudover skal hun hele tiden være opppe ved mig. Martin dur slet ikke. Og da slet ikke til at putte hende. Det er KUN mig der kan det, og det er sgu irriterende. Hun siger flere og flere ord, men det er stadigt ikke meget. Slet ikke for en 2 årig. Men det bekymrer os ikke, det skal nok komme.

En af de playdates vi havde i ferien, har gjort at Sophia har fået en ny veninde – Sofia. Vi var på besøg hos dem i ferien, mødtes i en park med dem sidste weekend, og i morgen er vi inviteret til frokost hos dem. Sophia og Sofia leger rigtig godt sammen, og Sofia taler dansk, da hendes far er dansker.

Både Sophia og jeg render til læge hele tiden. Eller, mest mig. Sophia skal jo udredes, og har været til neurolog, og skal derhen igen i næste uge. Jeg vil gerne min overvægt til livs, så jeg er ved læge og blive vejet, og er derudover startet ved psykolog og skal skifte min medicin for OCD hos en psykiater. Alle der har gået til psykolog kan sikkert skrive under på, at sådan et forløb ved en psykolog kan tærre meget på en. Og når Astrid nu også plejer at vågne flere gange om natten, så er jeg simpelthen så træt for tiden.

Som det sidste, vil jeg fortælle at vi er ved at starte vores eget svømmehold til Sophia. Der er selvfølgelig masser af svømmehold, men de fleste er bookede, eller også er de mega dyre (30 euro pr. gang). Så min veninde Gitte og jeg, har fundet en fantastisk dansk svømmelærer, som skal undervise Sophia, Gittes to drenge og forhåbentlig 2 mere (som vi lige skal finde). Det glæder Sophia sig til. På ferie øvede hun sig fx på at lave hovedspring, men det blev altså kun til maveplaskere. Og så skulle hun også gerne blive mere sikker i at svømme uden armvinger.

Til sidst vil jeg ønske jer alle en rigtig god weekend, og husk lige at like min lille sidegeschäft på facebook lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *