Fremgang

Et par dage efter sidste blogindlæg, var Sophia til fem års undersøgelse hos lægen. Det var en større test hun skulle igennem, men hun klarede alt til UG, og forstod og talte tysk næsten perfekt. Jeg fik så fortalt lægen om de bekymringer vi, Kitaen og den danske børnehave havde haft, og fortalte om mine observationer. Han foreslog at vi tog hende til en neurolog, for at udelukke at der skulle være noget galt med hovedet, men også fordi alle andre instanser du kan blive udredt hos, havde mega lang ventetid. Efter svar fra neurologen og med et brev fra Kitaen, ville han gerne se os igen. Jeg var så glad for at vi blev taget alvorlige, og at der blev sat gang i noget.

Men. Derefter, skete der noget. For det første sørgede jeg for at vi havde 4 legeaftaler i den uge. Både med nogen vi kendte i forvejen og nogen vi ikke kendte. Børn der talte dansk eller tysk. Det gik SÅ godt. Sophia var så god i sammenspillet med de andre børn, og de hyggede dem rigtig meget.

Samtidig har hun kunnet fortælle om sin ferie, hvilket heller ikke er “normalt” for hende. Hun plejer som regel ikke at kunne huske hvad hun sidst fik at spise, så at hun kunne fortælle hvad vi havde lavet i ferien, er virkelig fremgang. Tja, det er faktisk sådan at jeg lige nu, ikke tror der er noget i vejen med hende (som jeg har troet i lang tid), og det er fedt.

Jeg har været hjemme med børnene den sidste halvanden uge, og vi har bare hygget så meget. Været på legepladsen, været på playdates og slappet af og kedet os.

Inden for de sidste par dage er sommeren endelig kommet til Berlin. Snart bliver det dog endnu varmere for os, da vi på fredag tager til Mallorca med Martins familie, og her melder de 38 grader. Jeg sveder bare ved tanken.

Når vi kommer hjem fra ferien, starter hverdagen op igen, og jeg glæder mig til at få noget tid for mig selv. Jeg har en masse arbejde, træning, rengøring og afslapning, som jeg skal have fulgt op på:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *