Iværksætteri

I sidste blogpost, skrev lovede jeg at jeg ville skrive dagen efter, og fortælle om vores ferie nummer to. Det fik jeg ikke gjort. Undskyld. Men som nogen måske har bemærket på facebook, så har jeg gang i noget nyt.

Jeg er efterhånden ved at være lidt træt af, ikke at have noget at gå op i, og jeg har tænkt mange tanker om, hvad jeg skulle give mig til. Det med at søge et “rigtig” job har selvfølgelig været på tale. Men den frihed og fleksibilitet vi har, vil vi bare ikke gerne give slip på. Og det vil man skulle ved et “normalt” job.

Min drøm har altid været at være selvstændig. På den ene eller anden måde. Hvis vi var blevet i Hinnerup, havde jeg planer om at starte noget der, men nu er vi altså i Berlin, og forleden fik jeg en idé!

Min veninde var på besøg, og hun købte en masse cremer og hårprodukter med hjem, fordi det bare er billigere hernede. Så tænkte jeg, om man ikke blot kunne lave en tysk webshop med disse produkter, og sælge det til Danmark. Så det er det jeg er startet med.

Jeg aner jo virkelig ikke noget som helst om at starte en webshop. Jeg aner ikke engang hvor jeg får produkterne fra. Aner heller ikke noget om lovgivningen, for den er jo på tysk. Men inden jeg begynder på alt det “svære” vil jeg teste om der overhovedet er et markede for det. Derfor har jeg lavet en lille webshop på facebook Hausfrau shop. Jeg starter altså ikke med noget lager, men går fysisk ud og køber varerne i butikken, når der kommer en ordre ind. Priserne er en smule højere end i butikkerne, da der også skal være til emballage og fragt.

Det tager virkelig meget af min tid dette projekt, men jeg synes det er vildt spændende. Hvis du nu sidder og kender nogen der har erfaring med en webshop, eller på nogen måder kan hjælpe mig, så sig endelig til. Du får også en stor virtuel krammer, hvis du liker min shop, og et endnu større kram, hvis du også deler den.

Tag et kig rundt i shoppen og se om det er noget for dig. Har du en favorit parfume, mascara, øjnskygge, osv. som ikke er at finde der, så giv besked, så finder jeg gerne ud af om den er billigere hernede:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *