Er I sommerklar? – Underholdning til rejsen

Indeholder affiliatelinks

Nu varer det ikke længe før skolernes sommerferien begynder. I Danmark vel at mærke. Hernede starter den først sidst i juli.

Vi er i år blevet beriget med to gratis ferier, forærende af diverse bedsteforældre.

I uge 28 skal vi ca. 20 personer afsted i stor sommerhus på fyn. Det bliver mega hyggeligt. Gang i den, men hyggeligt. Der er pool, masser af børn, og forhåbentlig godt vejr. Den næste ferie fortæller jeg om i morgen.

At køre fra Berlin til fyn tager vel en 5-6 timer med pauser. Derfor er det vigtigt at børnene (og forældrene) er godt underholdt. Det er der heldigvis rigtig mange muligheder for:

  • Netflix – selvfølgelig. Det er super fedt at man nu kan downloade sin yndlingsserie eller film, så der er underholdning i timevis. Se evt. mit tidligere indlæg med Netflix anbefalinger og få inspiration.
  • Viaplay – giver ligesom Netflix, mulighed for at downloade dine yndlingsprogrammer. Hvad enten det er reality, tv-serier, film eller børneunderholdning. Hvad med noget “How I met your mother?”, “Find Dory” eller “The Blacklist” (alle tre kan anbefales)? Den første måned kan man prøve gratis – helt uden bindinger. Lige HER.
  • Mofibo og Storytel har sådan cirka samme koncept. Lydbøger og e-bøger online. Slut med at fylde kufferten med tunge bøger, nu behøver man blot en app. Det er sgu da smart. Jeg har ikke afprøvet disse endnu, men det skal jeg, da man kan afprøve begge i 14 dage, for 0 kr. Uden bindinger. Jeg har tidligere skrevet at der er mange bøger jeg gerne vil have læst, og det er stadig tilfældet.
  • Podcasts – jeg er for nylig begyndt at høre meget podcast. Derhjemme, når jeg er ude – hele tiden. Hvis jeg hurtig skal anbefale et par stykker vil jeg sige Mads & monopolet (selvfølgelig), Morten Resen – startup, Voksen ABC podcast og Third Ear x Politiken – “Kvinden med den tunge kuffert”. Man kan både lærer, men også underholdes af podcast, og det er fedt.
  • Apps til børn. Her har jeg faktisk ikke særlig mange jeg kan anbefale, da vores børn ser youtube eller Netflix og Viaplay. Udover disse, har jeg faktisk kun Ramasjang appen, men der findes så mange derude. Det er bare med at google sig frem til det.
  • Til allersidst vil jeg anbefale det bedste – nemlig, gode, gammeldags bilspil. Martin og jeg spiller ofte “20 spørgsmål til professoren”. Ellers er fællessang også et hit, og hvad man ellers kan finde på. God tur:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *