Forstadshygge og en rabatkode

Endnu engang, nød vi i går, fleksibiliteten ved at have en hausfrau i huset. Sophia havde fået fri fra Kita, så hende og jeg tog i svømmehallen, som hun bare elsker. Da vi var godt rynkede til, købte vi lidt godter og tog hen til Martin. Her sad vi og hyggede et stykke tid. En hurtig tur forbi lejligheden, og så tog vi til forstaden. Her besøgte vi nogle danskere, som vi tidligere har mødt. De bor i hus med en lille have, og med 29 grader i går, var det et hit med et badebassin der. Martin og Astrid kom derud lidt senere, og så sad vi ellers og spiste og hyggede, mens børnene legede. Ren forstads idyl. Det savner vi. Derude kunne vi godt tænke os at bo, meeeen så skal vi vidst have solgt huset i Hinnerup og tjene flere penge. Så vi bliver i byen.

De har en pige på Sophias alder, og det var rart at se hende lege med et andet barn. Det gør hun ikke meget.

Pludselig var klokken 19, og så måtte vi hellere sige farvel. Nu venter en weekend med ren afslapning, bortset fra når Martin og jeg skal til Dizzy Mizz Lizzy koncert i aften, yeah det glæder jeg mig til.

Til sidst vil jeg bare tippe Jer om, at de hos Designkataloget.dk har 20% rabat på produkter fra Nicolas Vahe og mit eget favoritmærke House Doctor til og med i morgen, med rabatkoden SALE20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *