Min første weekend i Berlin uden mand og børn (næsten da)

Sidste uge fik jeg besøg af en veninde. Det var første gang en af mine veninder kom, uden børn. Det skulle fejres.

Børnene var afsat til Martin, så da det blev aften tog vi på mørkerestaurant. Altså sådan en hvor der er HELT mørkt og man ikke kan se en hånd for sig (anmeldelse kommer). Derefter tog vi på den første, den bedste, bodega, fik selskab af min veninde Rikke et par timer og ellers fik vendt verdenssituationen over øl, drinks og smøger.

Da vi endelig vågnede og kom ud af huset næste dag, gik turen til den modsatte ende af Berlin, hvor Berlin Unterwelt ligger. Vi skulle lige være lidt kulturelle, i Berlins hemmelige tunneller. Sådan gik det bare ikke! Midt i en donut mens vi ventede på det var vores tur, fik jeg en messengerbesked fra Martin “Astrid har låst os ude på altanen. Kom hjem”. What! Jeg prøvede at ringe til Martins mobil, men han tog den ikke. Så var de nok kommet ind igen, tænkte jeg. Og da han fortsat ikke tog mobilen, prøvede jeg at ringe på messenger, men heller ikke her, var der nogen der svarede. Jeg tog det meget cool, for alt var nok under kontrol. Men af en eller anden grund, fuckede mit internet, for da Sarah forsøgte at ringe til Martin via messenger, var den altså god nok. Og børnene skreg! Så os i den første, den bedste taxi, hvor chaufføren blev bedt om at trykke på speederen, og tyve minutter senere, kunne vi redde alle mand. Vi fortjente herefter alle en is, og så kunne veninden og jeg atter drage afsted.

Denne gang tog vi til en biergarten jeg havde læst godt om. Og iiiih hvor var det bare det hyggeligste sted nogensinde. Vi fik god mad, der var god stemning, udsigt over skov og sø og da de udlejerede robåde, skulle vi selvfølgelig ud en tur.

Som afslutning på dagen tog vi i spa. Åh Gud hvor var det dejligt, det er ikke sidste gang jeg skal derhen.

Det var en skøn weekend, og jeg glæder mig allerede til min veninde kommer igen.

I morgen får vi igen besøg, og det glæder vi os også til.

God weekend…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *