En af fordelene ved at være hausfrau

Er at kunne hente sine børn tidligt fra børnehave torsdag, tage i parken hvor Astrid sover, Sophia ser ipad og leger, mens jeg arbejder lidt. Medbragt er selvfølgelig et tæppe, mad og drikke. Bare fordi der er godt vejr! Fredag fik de fri, så vi igen kunne lave samme nummer. Denne gang var det dog med en veninde og hendes datter.

Særligt torsdag var det bare en helt speciel følelse. Sidde et smukt sted, med mine smukke børn, og nyde stilheden, roen og det gode vejr. Det gav bare en ro og en glæde indeni, over bare at være sammen.

Fredag fik vi besøg til søndag, og vi har bare hygget og været sammen.

Sommeren er virkelig kommet til Berlin, og det er skønt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *