Første tur til DK som udenlandsdanskere

Så er vores korte visit i Danmark forbi, og vi kører nu igen mod Berlin.

Køreturen til Roslev gik rigtig godt. Vi kørte fra Berlin torsdag kl. 16.30, i vores lejede Opel Insignia. Dejlig bil by the way. Vi holdt 45 min pause undervejs, hvor vi spiste madpakker og legede på en legeplads, og så var vi i Roslev kl. 23.40.
Børnene var faldet i søvn undervejs, så de var lige til at bære i seng. Det kan anbefales at køre så sent, så det ikke føles som så lang en tur for børnene.
Vi voksne havde hentet Mads og monopolet som podcast, som vi hørte hele vejen, og til Sophia havde vi hentet nogle Ramasjang episoder som podcast. Så var tre af os ihvertfald underholdt😜

Weekenden har udelukkende stået på familietamtam og det har været rigtig dejligt. Både Martins og min familie har været samlet, og selvom man ikke kan nå at tale lige meget med alle, var det dejligt bare at se folk igen.
Pigerne er godt trætte nu, men det er det heller ikke noget at sige til. Der har været mange mennesker de skulle forhold sig til, og er endda blevet passet af nogle, som de stort set ikke kender. Selv det, gik rigtig godt.
Mange fortalte at de følger bloggen, og det er jeg rigtig glad for at høre. Det er trods alt familie og venner der er den primære målgruppe👍
Til alle jer der læser med, så skal i være meget velkomne til at skrive en kommentar, hvis I har lyst😊

2 meninger om “Første tur til DK som udenlandsdanskere”

  1. Dejligt at se jer igen��
    Syntes vi har haft en hård weekend men kan levende forestille os jeres med de mange km oveni. Håber i kom godt retur.

  2. Det var også rigtig dejligt at se jer igen. Håber i havde en god koncert lørdag.
    Vi er stadig på vej hjem – der skulle være 25 grader i Berlin lige nu, så er godt nok spændt på hvor varmt det er i lejligheden (der har været 35 grader i Berlin i dag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *