Anbefaling: Tierpark Germendorf

Ca. 30 minutters kørsel fra os, ligger der en dyrepark, der er et besøg værd.

Jeg havde set stedet blive anbefalet på en Facebookgruppe og sagde til Martin at det var en slags bondegård. Det var det ikke. Overhovedet ikke. Vi blev så overrasket da vi kom derud.

Stedet består af tre dele.

Den første del er der hvor dyrerne er. Der er alt fra lamaer, geder, aber til vaskebjørne og flamingoer. Dette sted er inde i en skov, hvor der var god med plads. Sophia havde sin cykel med, og der var fint plads til at hun kunne cykle rundt derinde. Astrid var helt vild med dyrerne og var meget optaget af dem alle sammen. Nogle dyr kunne man fodre, der var ponyridning og et område hvor man kunne klappe gederne.

Den næste del var dinosauerland. Her havde de lavet figurer af dinosaurer, som stod rundt omkring i en park, så det lignede deres rigtige omgivelser. Der var en kopi af en vulkan som man kunne gå op på, og der var legepladser. Igen var der masser af plads.

I den sidste del af parken, var der forlystelser, souvenirbutikker og et større spiseområde. Forlystelserne var nok mest til mindre børn, som Astrid og Sophia. Måske op til 8 års alderen tænker jeg. De fleste af forlystelserne kostede noget, men det var beskedne beløb som 0.50-1 euro.

Over alt i parken var der bænke, områder man kunne spise på og steder man kunne købe mad og drikke.

Til parken hørte der også to badesøer med. Begge søer havde en lille strand, så blev det for varmt kunne vi tage en dukkert. Derudover var der en hundepark og mulighed for at leje trækvogne.

Priserne hernede er jo ofte latterlige billige. For indgangen kom vi af med 10,50 euro for os fire.

Vi var der i knap 5 timer, og vi var alle glade, men trætte (og en enkel, som i mig, var også solbrændt) da vi kørte hjem.

Jeg vil helt sikkert anbefale alle dette sted. Det er hyggeligt, billigt, og en god måde at komme væk fra storbyen på.

I kan finde mere info på deres hjemme side http://www.freizeitpark-germendorf.de/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *