Det skal åbenbart ikke være nemt…

Mandag formiddag fik vi de længe ventede Kitagutscheins, som betyder at pigerne kan starte ininstitution. Jeg ringede straks til vores Kita, men lederen havde fri. Jeg ringede igen tirsdag, og vi aftalte at vi skulle komme forbi tirsdag kl. 15 til en snak.
Det gik såmænd også rigtig fint – ingen tvivl om at Astrid bliver deres lille kæledægge. Lederen sagde at de kunne starte på mandag med deres indkøring, og man startede med at være der 1 time om dagen, sammen med forældreren. Fint, fint!
Vi skulle dog også have et dokument fra børnelægen om at de ikke fejlede noget og om at de var blevet vaccineret!
Så inden mandag k. 9, skal jeg altså finde en børnelæge som IKKE har ferielukket (det er ferietid nu, skolerne starter fx først i næste uge), som TAGER nye patienter ind, og som HAR tid til at se på to børn.  Ellers må børnene IKKE starte på mandag😩🔫
Vi kontaktede 5 læger i går – en tog ikke nye patienter ind og resten havde ferielukket. Aaaaaaaarrrrmen altså, det skal åbenbart ikke være let…

2 meninger om “Det skal åbenbart ikke være nemt…”

  1. Arhhhmen altså, kunne de ikke have informeret om de lægedokumenter på første møde? Har du husket at spørge hvilke andre ting der kræves udover gutschein og lægedokumenter? Der er jo helt sikkert flere ting der skal være på plads 😉

  2. Hej Marianne,
    Ja nu må vi se i morgen, om der er flere ting vi skulle være opmærksomme på. Synes nu også godt de kunne have sagt det med lægeattesten noget før…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *