1. hold gæster

Så er første hold gæster kørt hjem, og hvor har det været hyggeligt.
Det har været et besøg på børnenes præmisser og med masser af hygge. Som de sagde, så skulle det være som at besøge os i Hinnerup – bare være sammen.
Fredag var vi først på legepladsen og derefter tog vi ind til Mitte og sejlede med en turistbåd. Det har Sophia snakket om i lang tid, og vejret var fantastisk til sådan en bådtur.
Lørdag tog vi ud til en populær badesø. Det var virkelig lækkert. I der kender mig, ved jeg hader stranden, men her var der hverken krabber eller vandmænd jeg skulle flygte fra. Efter et par timer tog vi i thaipark, hvor vi har været før med en af Martins kollegaer. Her er en stor legeplads og masser af boder med thaimad.
Både børn og voksne har været godt trætte om aftenen. Børnene sluttede dagene af med karbad, og de voksne med Partners og takeaway.
Tak for besøget Anders, Anne og Karla, og kom endelig igen.

Vi glæder os allerede til besøg igen om to uger. Her kommer Martins kammerat, som også lejer vores hus.

Hvis I har lyst til at komme og besøge os, skal I endelig bare sige til. Vi inviterer ikke nogen herned, I må invitere Jer selv😊 Vi vil rigtig gerne have besøg. Som udgangspunkt kan vi godt huse en 4-5 stykker, og ellers er hoteller i Berlin ikke så dyre.

God søndag🌞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *