Affilihvadfornoget?!

Som nogen måske har bemærket, er jeg begyndt at bruge affiliatelinks engang i mellem. Måske har du set det blive brugt hos andre bloggere, og undret dig over ordet. Jeg vil lige forklare hvad det går ud på.

Kort sagt, så melder bloggeren sig til et affiliatenetværk.  Ved at sætte et link ind man får fra det netværk, kan linket spores tilbage til mig. Jeg får så en fortjeneste ud af det, da jeg har henviste dig til deres hjemmeside.

Her er nogle eksempler på affiliate:

Mofibo – en app med tusindvis af bøger og lydbøger. Man kan prøve 14 dage helt gratis, uden at binde sig. Melder du dig til gennem linket HER tjener jeg et mindre beløb. Jeg tænker selv at jeg skal afprøve de 14 dage, for jeg er simpelthen en dør til at få læst bøger, selvom jeg elsker det. Overvejer også at købe abonnementet, for der er så mange lydbøger jeg gerne vil igennem, og så er det bare god underholdning når vi kører til og fra Danmark. Derudover kan jeg jo ikke få de danske bøger hernede, og jeg vil rigtig gerne læse Papmaché-reglen af Hella Joof

 

Et andet eksempel er All2day.dk som har samlet alle tilbuddene fra dealsider som sweatdeal.dk og downtown.dk. Her tjener jeg på det, blot i tilmelder jer deres nyhedsbrev HER (meld jer til nederst i højre hjørne, hvis i ser med fra en PC), så gør lige det, ikke:)

 

Sweetdeal kører t.o.m. 31/5-17 en kampagner, hvor du kan få 50 kroner i rabat, hvis du køber noget på deres side. Hvis du trykker på et af mine links her og køber noget derinde, tjener jeg noget igen. Helt uden at det koster dig ekstra. Smart hva´:)

Det sidste jeg vil fortælle om, er direkte links, som jeg fx brugte i indlægget om Mors dags gave.

Her kan jeg linke til et bestemt produkt, som fx denne vildt flotte Kähler vase. Hvis du trykker dig ind på den og køber den, eller købe noget andet fra hjemmesiden du bliver henvist til, tjener jeg en procentdel af det. Igen uden at du får ekstra omkostninger ved det.

Ellers kan jeg linke direkte til en hjemmeside, fx Matas, hvor princippet er det samme som ovenstående.

 

Så jeg håber i tager godt imod disse links, da jeg så kan påstå jeg tjener bare lidt penge:) Jeg bruger dem selvfølgelig kun når det er relevant for mig og for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *