Siden sidst V

  • Har vi haft den mærkeligste  diskussion herhjemme. Forhistorien er at jeg normalt sover i soveværelset med Astrid, og Martin og Sophia sover på børneværelset samme. Men det prøver vi at ændre på. Diskussionen kom så da Martin i går havde lagt sig i “min” side af sengen. Han påstod hårdnakket at den side havde han altid sovet på, og jeg stod selvfølgelig ved min mening om at det var min side. Vi havde begge et par argumenter til hvorfor det var vores side, men vi er stadig ikke blevet enige. Faktum er bare at jeg i hvertfald ikke kunne falde i søvn i den “forkerte” side af sengen. Sjovt som en af os (Martin) har fået en hjerneblødning angående dette og ikke kan huske det.
  • Har vi i dag haft et 2 timers møde med en forsikringsmægler. På tysk! Ich bin stolz.
  • Har Astrid haft feber i denne uge. Som det dog ses på billedet nedenunder, var hun hurtig ovenpå igen.
  • Kom børnene i dag hjem fra børnehave dødtrætte. De græder på skift. Er det snart mandag igen?!
  • Har vi haft besøg sidste weekend, og det var mega hyggeligt. Vi elsker besøg.
  • Har vi bestilt koncertbilletter til Dizzy Mizz Lizzy i Berlin. Det bliver feeeedt. Dog mangler vi en barnepige. Vi har ikke spurgt nogen af de faste endnu, for det bliver så dyrt. Så hvis nogen vil have en tur til Berlin betalt, så betaler vi gerne, mod at i passer børn en aften og nat:)
  • Er Astrid endelig begyndt at sige noget.
  • Er vi blevet “onkel og tante” til 6 bomuldshundehvalpe. How cute is that…
Er styks cute hundehvalp
Sådan kan man også se ud når man er syg
Det er ikke kun de voksne der nyder besøg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *