Påskeferie

Min seje niece på 8 år, spurgte pludselig, om hun måtte komme på besøg. Så helt alene kørte hun med sin veninde og hendes familie til Berlin, hvor de skulle på ferie, og så kom hun hjem til os fra mandag til torsdag. Helt alene. Det er da sejt.

Vi har bl.a. været i svømmehallen, købt mad til en hjemløs, kørt i en bil uden tag (cabriolet) og været i trampolinpark.

  Torsdag eftermiddag drog vi mod Roslev, hvor vi skulle være påsken over. Der var rimelig meget trafik på vejene, og inden vi nåede til Danmark, blev Astrid køresyg og brækkede sig ud over det hele. Feeeeeeedt! Så det blev til en lang pause med rengøring af barn, bil og autostol. Der var en dejlig dunst i bilen bagefter…

Heldigvis var det kun den ene gang der skete, og hun var frisk resten af vejen.

I Danmark har vi bare hygget og spist utrolig meget. Vi har været sammen med Martins familie og besøgt nogle af hans venner. Alt sammen meget stille og rolig, og det har været dejligt.

I dag har Martin fødselsdag. Normalt er jeg ude en måned i forvejen, for at finde den perfekte gave til ham. Jeg elsker at give gaver, men kan også let blive stresset over det, da jeg gerne vil købe den helt perfekte gave.

I år var jeg ikke ude i god tid. At jeg i onsdag først tog mig sammen til at købe en gave, er ikke godt nok. Jeg bliver faktisk altid selv lidt irriteret på Martin, når han år efter år, går ud og panikkøber en gave til mig i sidste øjeblik. Men det var så mig i år.

Heldigvis faldt gaverne i god jord.

Om en times tid kører vi retur til Danmark. Orker ikke lige at køre i bil i 7 timer. Denne gang er brækposen dog pakket, hvis det skulle gå galt igen.

Håber I alle har haft en dejlig påske.

Der skulle lige hamstres varer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *