Update på Danmarksturen

Vi har været i Danmark siden i torsdags, og vi nyder det.
Turen hertil gik rigtig fint. Der var en ung pige med, som havde brug for et lidt fra Berlin. Hun sad på bagsædet med Astrid, og sørgede for hun ikke græd.
Vi havde en enkel tissepause i Tyskland og da vi nåede til Danmark tog vi på McDonalds hvor børnene kunne få brugt noget energi i deres lille legeland.
Det tog 8 timer fra Berlin til Roslev, og Sophia så nok iPad i 6/8 timer🙈

Vi laver ikke så meget andet end at være sammen med familie og venner, og det er skønt.
P.t. er vi i Hinnerup hvor vi har besøgt Sophias tidligere børnehave og Astrids dagplejer. Så har vi hygget med naboerne og besøgt en af mine veninder.

I morgen tidlig kører vi til Sønderjylland. Vi henter Martin i Vejle, hvor han har overnattet efter han kommer med fly til Billund i aften. Og SÅ er det altså hans tur til at have børnene!!
Selvom vi nyder at være afsted, så trækker det også tænder ud på morkontoen. Hovedsageligt fordi Astrid bare ikke vil sove om aftenen. Hun SKRIGER helt hysterisk og det tager timer at få hende til at i søvn. Da vi alle tre sover sammen, holder hun også Sophia vågen.
Jeg kan ikke finde ud af hvorfor hun skriger så meget, synes ikke det er noget der hjælper, udover at sætte Baby Einstein på mobilen, og lade hende ligge og se det. I går tog det ‘kun’ halvanden time at få hende til at sove. Det må betragtes som en succes😳

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *