Astrid

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan det går med Astrids søvn.

Jeg har flere gange snakket om det herinde, da det har fyldt virkelig meget. Fra oktober til sidst i december havde vi jo store problemer med at få hende til at falde i søvn, og med at hun vågnede om natten og var vågen i flere timer.

I juleferien tog jeg kampen med hende. Satte grænser og lod hende skrige, indtil hun forstod hun ikke fik sin vilje.

Nu går det (7-9-13) godt med hendes søvn. Hun tager max en halv time at putte (og det er virkelig ingenting), og hun vågner som regel ikke om natten. Til gengæld står hun (efter mit hovede) virkelig tidligt op – gerne mellem 5-6, men det overlever vi nok.

I Kitaen går det rigtig fint med hende. Pædagogerne er vilde med hende. Nok fordi hun er meget let. Det siger de ihvertfald alle sammen. Hun går bare rundt og leger og kigger på de andre. Ikke så meget pjat der. Til gengæld kan hun virkelig være en møgunge herhjemme. Hun har masser af temperament, og så snart hun ikke får sin vilje, skriger hun hysterisk. Hun prøver også mange grænser af, og kan bare se så lusket ud:)

Til juli bliver hun to år, men hun snakker ikke endnu. Men hvorfor skal man også det, når mor og far ved hvad man mener når man siger ‘aaaah’ og peger… Dog er hun på det seneste begyndt at sige et par enkelte ord hist og her. Hun gider dog aldrig sige noget når man beder hende om det.

Men alt i alt så trives hun både herhjemme og i kitaen. Hun ser meget op til Sophia og vil gerne gøre det samme som hun gør. Hun er meget kærlig og er ikke fedtet med myssere og krammere og gør som regel hvad hun bliver bedt om. En dejlig pige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *