Endnu en weekend er gået

Martin har været i Danmark hele weekenden. Kun for at feste. Det gad jeg godt… Men jeg har hygger herhjemme med ungerne.

Fredag hentede jeg børnene tidligt, og vi brugte resten af dagen på legepladsen. Lørdag var der varmt, vi havde pakket en madpakke og drog i en af byens mange parker, hvor der var en kæmpe legeplads. Der var vi hele dagen, og vi lavede helt det samme i går dog blot i en anden park. I går fik vi også selskab af Rikke og hendes smukke, lille datter Kaya.

Så efter en weekend i legepladsens navn, var vi FÆRDIGE. Det hjalp heller ikke just på det, at høfeberen nu også har ramt mine øjne…

God mandag derude, jeg er sikker på det bliver en god en af slagsen.

En mening om “Endnu en weekend er gået”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *