Kan vi lige tale om…

  • at jeg i går mødte en flexitarian. Det er en person som ikke spiser kød. Kun nogle gange!! Det er da det skøreste jeg har hørt. “Jeg drikker ikke. Kun to weekender i måneden” – “Jeg er spiser ikke slik, kun om fredagen”. Altså, når man er et sted in between, behøver det så have et navn?!Bildergebnis für flexitarian meme
  • at jeg IKKE er for gammel til at se Paradise Hotel. I love it.
  • at det gang på gang overrasker mig, hvor meget snot der egentlig kan være i ens hoved.
  • at jeg jo ser dødsens syg ud, efter jeg har fået mine eyelash extensions af.
  • hvor meget man lyder som en douchebag når man siger ting som “eyelash extensions”
  • hvor irriterende Birgitte fra “Gift ved første blik” er.
  • at her i 2017 hvor biler kan køre selv, USA har en orange præsident og man kan få toiletter der tørrer en bagi, men stadigvæk er det umuligt at lægge en mascara, uden at have det i hele ansigtet #udeaftræning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *