Julen står for døren

Sidste år gav jeg den fuld skrue med julen over for Sophia. Gaver hver dag, nissedør og narrestreger, og Sophia gad det ærlig talt ikke.
Så i år blev nissedøren i kassen og kun gaver i weekenderne. Det betød også at hun fik sin første gave  i går, og hold da op nogle øjne hun fik, da jeg fortalte der havde været en nisse med en gave til hende. Hun syntes nissen var så sød, og var meget interesseret i at høre om den, lige som hun er meget interesseret i kalenderlyset, hvor man kan se at man nærmer sig juleaften.
Ih det synes jeg er lidt hyggeligt at hun interesserer sig for. Nu må jeg bare finde ud af hvilken tv-julekalender jeg skal præsentere hende for, så vi kan sidde og hygge med det hver aften.

Har man i øvrigt nogle knaldgode ideer til hvad en 4 årig kan ønske sig til jul, så sig endelig til😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *