Anbefaling: Tropical Island

ADVARSEL: Dette sted giver trætte børn!

Tager man bilen og kører en times tid fra Berlin, når du til troperne. Eller troper og troper, man når ihvertfald til et sted hvor der er 30 grader varmt året rundt, hvor man kan bade, lege i sand, rutsje på kæmpe vandrutsjebaner, spise og overnatte. Nemlig Tropical Island. Og der var vi i går.

Børnene har efterårsferie i denne uge, så Martin tog fri i går, og så kørte vi til Tropical Island. Stedet er lavet i en gammel hangar der engang husede fly, og stedet er enormt. Det er som at komme til et hotelresort i syden, bare indenfor. Man skal ikke bekymre sig om solcreme, myg og solskoldninger, og man kan gå i badetøj dagen lang og slænge sig i strandstolene (hvis man da kan få en ledig en, for vi fandt ikke en eneste).

Udover de forskellige badebassiner (både indendørs og udendørs), var der et legeland, flere restauranter og butikker, overnatningsmuligheder i alt fra telte til små hotelværelser.

Vi var der en ganske normal onsdag, men hold op der var mange mennesker. Kan slet ikke forestille mig hvor mange der er i weekenderne og i ferierne. Men stedet er stort, så det går nok, og vi ventede ikke i kø nogen steder, bortset fra ved vandrutsjebanerne, hvor der var lang kø (Sophia og Martin stod i kø i 15 min til en af dem).

Det var altså en rigtig god oplevelse, og der skal vi helt klart til igen. Dog er det lidt pebret at komme ind – børn under 6 år er heldigvis gratis, men ellers kostede det 42 EUR pr. voksen, plus det mad man køber derinde. Det løber hurtigt op i 1000 kr, så det bliver ikke lige en ugentlig ting vi gør:)

Stedet kan anbefales til folk i alle aldre, dog ikke for gangbesværede.